Organizează o petrecere de neuitat cu animatorii la domiciliu: idei și inspirație

animatori petreceri copii la domiciliu

Petrecerile pentru cei mici sunt diferite de cele ale adulţilor. Copiii trebuie să se distreze, să se simtă bine, să fie mereu în centrul atenţiei şi să primească atenţie, să fie implicaţi în activităţi pe placul lor.

Cum părinţii nu sunt atât de pricepuţi la aşa ceva şi nici nu au timp sau nervi pentru o petrecere cu mai mulţi copii, acești animatori petreceri copii la domiciliu devin soluţia perfectă pentru o petrecere de neuitat. Nu este suficient să angajezi animatorii, trebuie să ai şi idei originale pentru petrecerea copilului.

Animatorii prezenţi la petrecerile pentru copii organizate la domiciliu îi vor implica pe cei mici în activităţi diverse şi le vor oferi momente de neuitat indiferent de tematica evenimentului. Părinţii au timp mai mult să se ocupe de aranjarea meselor şi a locurilor de joacă, să socializeze cu alţi părinţi şi să se relaxeze, în timp ce animatorii se vor ocupa de copii şi le vor asigura o distracţie continuă cât timp se desfăşoară petrecerea.

Un animator profesionist va organiza petrecerea în cel mai mic detaliu, în aşa fel încât interesele copilului să fie respectate şi să se poată implica în toate activităţile desfăşurate, să îi placă şi să aibă un eveniment cât mai aproape de cel pe care şi l-a imaginat. Copiii vor fi în siguranţă, vor fi supravegheaţi, serviciile vor fi personalizate în funcţie de tematică şi de interese, fiecare moment al petrecerilor va fi gândit în detaliu pentru că toţi micuţii să fie implicaţi în el.

Animatorii chemaţi la domiciliul clienţilor vin şi ei cu recuzită, costume, cu elemente care să atragă atenţia micuţilor şi cu foarte multe idei de momente şi de activităţi pentru a oferi micuţilor cea mai tare petrecere. Nu mai trebuie să cauţi tu elemente pentru petrecere, le ai pe toate şi sunt folosite în mod profesionist de către animatorii cu experienţă.

Distracţie maximă şi mai puţin stres pentru părinţi

Cu animatori petreceri copii la domiciliu petrecerea va fi mult mai distractivă, cei mici vor aprecia orice fel de interacţiune şi nu se vor mai plictisi că atunci când părinţii se ocupă de organizare şi de întreţinerea atmosferei. Acest aspect este foarte important mai ales pentru cei mici, care caută mereu să fie implicaţi în activităţi în care să se distreze cât mai mult şi să reuşească să descopere cât mai multe lucruri interesante şi inedite.

Chiar dacă investiţia în serviciile unor animatori pentru petrecerile organizate la domiciliu poate să pară mare la început, dacă stai şi analizezi costurile cu organizarea fără animatori şi dificultăţile întâmpinate, timpul pierdut, stresul, vei vedea că este o investiţie inteligentă. Se amortizează şi destul de uşor pentru că preţurile practicate se adaptează bugetului fiecărui părinte, firmele care oferă animatori pentru petrecerea copilului vin mereu cu pachete de oferte atractive şi reduceri de multe ori mai ales dacă părinţii sunt clienţi fideli.

După ce ai găsit animatori petreceri copii la domiciliu potriviţi pentru evenimentul micuţului ai nevoie şi de idei şi de inspiraţie pentru a avea o petrecere reuşită. Animatorii te vor ajuta şi în această privinţă, gândind în avans o mulţime de activităţi interactive din care poţi alege ca să îi oferi copilului un eveniment unic, pe gustul său, potrivit vârstei.

Idei de activităţi când ai animatori petreceri pentru copii la domiciliu

Iată doar câteva exemple de idei de momente şi jocuri ce pot fi sursă de inspiraţie pentru următoarea petrecere organizată acasă:

  • Scaunele muzicale – este o activitate plăcută, clasică, pentru petrecerile organizate acasă. Copiii se vor aşeza pe scaune când nu mai se aude melodia, scaunele dispar rând pe rând, iar ultimul copil care reuşeşte să stea pe scaun este câştigător.
  • Dansul îngheţat – toată lumea dansează la petrecerea copiilor, doar că atunci când nu se mai aude muzica se rămâne în aceeaşi poziţie, nemişcat.
  • Vânătoarea de comori – se pot gândi hărţi şi comori ascunde prin casă şi pe afară, dacă stai la curte, copiii vor căuta comorile şi le vor descoperi, vor învăţa să se ghideze după hărţi şi vor desluşi misterul unor indicii lăsate anume pentru a simplifica jocul.
  • Proiecte DIY – orice fel de proiect DIY va fi o activitate interactivă excelentă. Animatorii vor ghida şi vor exemplifica în cazul fiecărui proiect, vor transforma totul într-o joacă, iar la final micuţii vor avea obiecte, lucruri făcute de mânuţă lor, numai bune de ţinut amintire sau de dăruit părinţilor;
  • Picturi pe faţă şi creare de figurine din baloane – două activităţi şi idei de activităţi excelente pentru orice fel de petrecere pentru copii. Pictura pe faţă se va realiza în condiţii de siguranţă, cei mici adoră să se transforme în personajele favorite chiar şi la nivelul feţei, iar figurinele din baloane vor fi cu siguranţă piesa de rezistenţă a oricărei petreceri; pot fi făcute de animatori şi cei mici vor învăţa şi ei să le realizeze;
  • Numere de magie – cu sau fără implicarea copiilor, dar cu siguranţă pe placul lor şi elementul central de la orice petrecere pentru copii. Animatorii cu experienţă vor adapta numerele de magie la vârsta copiilor şi îi vor implica şi pe ei în fiecare număr;
  • Activităţi interactive în aer liber – de la spectacole cu păpuşi la curse cu obstacole umflate, lupte cu baloane cu apă sau jocurile copilăriei părinţilor, reinterpretate în variantă modernă, toate pot face parte din „arsenalul” animatorilor.

About the Author: georgi

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *