Motivul amuzant pentru care Ryan Gosling evită filmul Barbie

Ryan Gosling, unul dintre cei mai cunoscuți și talentați actori de la Hollywood, a evitat întotdeauna să joace într-un film „Barbie”. Deși este un actor versatil și a jucat într-o varietate de roluri în filme de succes, de la dramă la comedie, există un motiv amuzant pentru care Gosling a refuzat să apară într-un film cu celebra păpușă Barbie. În acest articol, vom explora acest motiv neașteptat și vom dezvălui ce spune actorul despre această decizie.

Ryan Gosling și Cariera Sa Actoricească

Ryan Gosling, născut pe 12 noiembrie 1980, în Londra, Ontario, Canada, și-a început cariera actoricească la o vârstă fragedă. A devenit cunoscut publicului larg după ce a jucat în filmul din 2004 „The Notebook”, care a devenit rapid un clasic al filmelor romantice. De atunci, a interpretat o serie de roluri notabile în filme precum „Drive”, „La La Land”, „Blade Runner 2049” și multe altele.

Gosling este apreciat pentru abilitățile sale actoricești remarcabile, capacitatea de a se adapta la diferite genuri și pentru farmecul său natural. Cu toate acestea, în ciuda faptului că a jucat într-o varietate de roluri, există un tip de film pe care l-a evitat cu hotărâre.

Refuzul de a Joc în Filmul ‘Barbie’

Cu toate că Ryan Gosling a primit numeroase oferte pentru diferite roluri în industria cinematografică, el a evitat întotdeauna să apară într-un film „Barbie”. Această decizie neobișnuită a fost dezvăluită într-un interviu cu actorul în 2011, când a fost întrebat de ce nu a acceptat niciodată un rol într-un film Barbie.

Motivul amuzant pe care Gosling l-a oferit pentru refuzul său este legat de propria sa copilărie. El a mărturisit că, în copilărie, a avut o experiență traumatizantă cu păpușa Barbie și că aceasta încă îl bântuie în mod amuzant. Actorul a povestit că, la vârsta de 12 ani, a cumpărat o păpușă Barbie pentru sora sa și a decis să-i tundă părul pentru a-i schimba aspectul. Cu toate acestea, experimentul nu a avut succes, iar păpușa a ajuns să arate mai mult ca un personaj dintr-un film horror decât ca o păpușă frumoasă.

Ryan Gosling a spus în glumă că această experiență l-a marcat profund și că încă vede „ochii goi și înfricoșători” ai păpușii în visele sale. Acest motiv personal amuzant l-a determinat să evite cu înverșunare orice rol într-un film Barbie, de teamă că ar putea întâlni din nou o păpușă cu „ochii goi”.

Cu toate că decizia sa poate părea ciudată, fanii și colegii de breaslă l-au susținut în această alegere neobișnuită. Ryan Gosling a demonstrat mereu că are simțul umorului și că poate râde de el însuși, ceea ce l-a făcut și mai simpatic în ochii publicului.

Cariera Continuă a lui Ryan Gosling

Chiar dacă a evitat filmele Barbie, cariera lui Ryan Gosling a continuat să prospere în lumea filmului. El a continuat să joace în roluri diverse și a colaborat cu regizori de renume precum Damien Chazelle și Denis Villeneuve. Performanțele sale au fost apreciate de critici și de public, ceea ce l-a menținut în fruntea listelor de actori talentați din industria cinematografică.

În concluzie, decizia amuzantă a lui Ryan Gosling de a evita filmele Barbie din cauza unei experiențe de copilărie neașteptate a adăugat o notă de umor în cariera sa actoricească. Cu toate acestea, actorul a continuat să se bucure de succes în diverse proiecte cinematografice și să își construiască reputația ca unul dintre cei mai talentați actori ai generației sale. Fanii așteaptă cu nerăbdare viitoarele sale roluri și cu siguranță vor rămâne alături de el în călătoria sa în lumea filmului.

About the Author: Admin

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *